gelen@sakarya.edu.tr

+90 (264) 295 66 74

Sosyal Hesaplar

5.Uluslararası Spor Bilimleri Öğrenci Kongresi

Genç Spor Bilimciler 10-12 Mayıs 2012 tarihlerinde Muğla Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Spor Bilimleri Derneği işbirliğiyle düzenlenen "5.Uluslararası Spor Bilimleri Öğrenci Kongresi"nde buluşuyor.

Kongre web sayfasında yer alan kongre çağrısını sizlerle paylaşıyoruz.

"Değerli Spor Bilimcileri,

5. ULUSLARASI SPOR BİLİMLERİ ÖĞRENCİ KONGRESİ 10-12 Mayıs 2012 tarihleri arasında Muğla Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Spor Bilimleri Derneği işbirliğiyle yapılacaktır.

“Beden Eğitimi ve Spor ile ilişkili alanlarda lisans ve lisansüstü çalışma yapan öğrencilerin akademik gelişmelerine katkıda bulunmak, aralarındaki iletişim/etkileşimi geliştirmek ve disiplinler arası işbirliğinin yaygınlaşmasına destek olmak amacıyla düzenlenmektedir”

Kongrenin öğrencilerinize duyurulmasını ve katılımları için teşvik edilmesini önemle rica eder saygılar sunarım.

Prof. Dr. Mansur HARMANDAR Muğla Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü"